1/15

2017

Tiffany hotel

Prizren

Private Investor

Adaptation and Interior Design, Construction

and Supervision

450 m2

The building adapted present days into Hotel Tiffany was a simple 80's residential house. It is located in the historic center of Prizren therefore the concept of this adaptation was based mostly in interpretation of traditional architecture and atmosphere. Hotel rooms are designed to the impression of sleeping in traditional houses but upgraded to a luxurious and comfortable mode.

Wood was used adequately to add a tone of cozy atmosphere and traditional character especially in the interior of the restaurant and rooms. As in all our projects, this building was realized with the help of local craftsmen such as carpenters, masons, brick oven makers and et cetera, who are experienced and have the traditional know-how in their respective fields.