top of page

2010

corner 2 bar

Prizren

Investim Privat

Dizajni i Enterierit

130.5 m2

Ky lokal ndodhet në zemër të qendrës historike të Prizrenit, prandaj shprehja e jashtme (eksterieri) kombinohet qetësisht me pjesën tjetër të arkitekturës së qytetit. Tre të katërtat e këtij objekti, kanë pamje nga lumi prandaj hapje të mëdha janë prezentuar, duke e kthyer hapësirën në një hapësirë të brendshme dhe të jashtme në të njëjtën kohë, bazuar në nevojat sezonale. Përveç kësaj, tarraca të mëdha janë prezentuar për të kapur pamjen e qytetin dhe të lumit. Enterieri është më ekspresiv por gjithëmonë duke e ruajtur karakterit tradicional të kontekstit.

bottom of page