top of page

2005

bar nË qendrËn historike 

Prizren

Investim Privat

Dizajn i Enterierit

74 m2

Bari ndodhet në zemër të qendrës historike të Prizrenit, në një shtëpi tradicionale e cila tashmë është shndërruar në një bar prandaj e pjesa e jashtme e lokalit është lënë e paprekur. Shumë karakteristika arkitekturore të objektit ishin të fshehura në gjendjen ekzistuese kështu që këto karakteristika arkitekturore u zbuluan dhe u theksuan si pjesë e shprehjes tonë dhe idese së dizajnit. Ky bar ka pamje nga Lumbardhi i Prizrenit për këtë arsye u prezantuan tarraca të mëdha për të kapur qytetin dhe pamjen e lumit. Brendësia është më ekspresive, por ruajtja e karakterit tradicional të kontekstit.

bottom of page